Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe

Oktober 2008
Måndagen den 27 oktober| 09:30 | 8 grader, blåsigt

I dag är det den Internationella Nalledagen, en dag som firas på biblioteken och även på Skansen. Det kommer att gå en Nalleparad från Junibacken klockan 12 och då kommer alla nallar och barn att åka och gå till Skansen och Bragehallen där Internationella Nalledagen firas med underhållning och överraskningar.

På Ingrids Sida finns en fin nallegåva som jag fått från Ulf och de här söta nallarna kommer från Vonni

Tack Vonni!

Igår var det ett riktigt ruskväder. Det regnade och blåste hårt hela dagen, totalt fick vi 16 mm i regnmätaren. Vi var bjudna till Åke syster och hennes man i Endre på söndagslunch. Bengt fyllde år i lördags och vi hade inte tillfälle att uppvakta honom då, så därför fick vi komma dagen efter i stället. Det var massor av vatten på vägen, så man fick köra sakta för att undvika vattenplaning. Men inte gjorde det något! Det var så härligt att få åka bort en stund och att slippa fundera på matlagning. Det kändes riktigt lyxigt. Dessutom hade man ju en timme tillgodo, för när jag steg upp vid 8-tiden kunde jag gå runt och ställa om klockorna och vips var klockan bara sju. Det blev en lång, lugn och skön söndagsförmiddag och sedan fick vi en god lunch och trevligt umgänge med släkten. Det blev en riktigt trevlig söndag!

I dag ska jag röja i källaren och göra plats för mina pelargonior som ännu står i växthuset. Jag har en känsla av att det kommer att bli kallt och nattfrost nu när som helst, så det är bäst att få in blommorna. Jag har ingen värme i växthuset den här tiden på året.

Förra året den här dagen skrev jag ingenting, men 2006 var rubriken: Vulkanutbrott mm

Prenumerera      
I N G R I D
Se hela min profil
Pensionär. Gift. Mamma. Mormor. Reslysten. Djurvän. Kattägare.


M I N A   B L O G G A R
GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senasteMina fnulbesökare
» Mer statistik om min sajt


Thérèse vikarierar för Pumita

Bloggtoppen.se

Weblog Commenting and Trackback by HaloScan.com [Valid RSS]

     Stavningshjälpen


S T A T I S T I K

online | idag
denna vecka

A K T U E L L A
E T I K E T T E R

A K T U E L L A
O R D

A K T U E L L A
B L O G G I N L Ä G G