Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe

Oktober 2008


Torsdagen den 30 oktober 2008 | 14:00 | 7 grader

Det blev ingen frost i natt, men det var inte långt ifrån. Vi hade haft +0,9 som lägst när jag läste av termometern i morse.

En grå och ruggig dag är det i dag. Vi startade med att åka upp på kyrkogårdarna med gravprydnaderna som jag köpte i tisdags och sedan skyndade vi oss hem för att försöka hinna räfsa undan lite löv utanför staketet mot vägen, för det såg ut att kunna börja regna när som helst. Det sitter ännu en hel del löv kvar på träden, men där låg det så tjockt, så det skulle inte gå att ta dem med gräsklipparen. Och vi hann precis bli färdiga innan nordanvinden svepte in medförande iskallt regn. Nu är det inte trevligt ute! Regnet vräker ner och det blåser, om inte småspik, så i alla fall nubb.

I morgon är det Halloween, en dag som vi inte firar på något speciellt sätt. Vi uppmärksammar i stället Alla Helgons Dag. Här på Gotland har vi på lördag årets stora begivenhet för de som gillar att gegga ner sig, GGN - det vill säga Gotland Grand National, som i år firar 25 år. Förutsättningarna för lerbad är alldeles utmärkta och fortsätter regnandet blir det riktigt bra.

Jag har fått några söta Halloweenhälsningar och här är två av dem. Vill du ser fler så finns det några på Ingrids Sida också.

Tack Ulla-Britt!

Tack Vonni!

Förra året den här dagen var rubriken:
Tisdagstema - Trasig

Prenumerera      
I N G R I D
Se hela min profil
Pensionär. Gift. Mamma. Mormor. Reslysten. Djurvän. Kattägare.


M I N A   B L O G G A R
GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senasteMina fnulbesökare
» Mer statistik om min sajt


Thérèse vikarierar för Pumita

Bloggtoppen.se

Weblog Commenting and Trackback by HaloScan.com [Valid RSS]

     Stavningshjälpen


S T A T I S T I K

online | idag
denna vecka