Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe

November 2008


Lördagen den 1 november 2008 | 22:00 | +4 på dagen/nu -2,1 grader

..har det varit i dag. Inte bara vad gäller våra aktiviteter utan även vädermässigt, för första dagen på bra länge har det varit alldeles kav lugnt. Vindkraftverken nere på Klinte har nästan inte orkat snurra. Men den där solen, som det påstods att vi skulle få njuta av i dag, den fick vi inte se mycket av. En stund i morse var det solsken, sen har det varit molnigt.

Efter lunchen gick jag i alla fall en promenad över Mölner, en vända in på Klinte kyrkogård och tittade till mammas och pappas grav och sedan ner till Klintehamn. Det är en vända på ungefär 1½ timme om man föttrar på duktigt, jag är inte så långbent, så jag tar mig inte fram så fort. Det var en riktigt skön promenad, men lite kyligt om fingrarna trots ett par tunna vantar. Nu i kväll är det riktigt kallt, -2 grader var det när jag tittade på termometern. Nu kommer löven att släppa, så nästa vecka blir det lövräfsning.

I kväll har vi tittat på "Dansbandskampen" på SVT1. Av två onda ting väljer man det minst onda, för "Stjärnor på is" gillar jag inte alls. På TV4 har man också alla de där reklamavbrotten. Annars är programupplägget ganska lika: och rösta, och rösta, och rösta! Jag blir så trött på det. Kan vi inte få lite trevlig lördagsunderhållning utan att vi ska behöva höra det där tjatet. Hur mycket pengar lägger svenska folket ut på att och rösta och och skänka och och gissa och och tävla? Grrrrrr!! Där steg blodtrycket en aning. Nu ska jag försöka få ner det till normal nivå, ladda upp det här och gå till sängs.

Förra året den här dagen skrev jag ingenting, men 2006 var rubriken: Ingen arbetslust

Jag har placerat min blogg i Fröjel på bloggkartan.se

Prenumerera      
I N G R I D
Se hela min profil
Pensionär. Gift. Mamma. Mormor. Reslysten. Djurvän. Kattägare.


M I N A   B L O G G A R
GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senasteMina fnulbesökare
» Mer statistik om min sajt


Thérèse vikarierar för Pumita

Bloggtoppen.se

Weblog Commenting and Trackback by HaloScan.com [Valid RSS]

     Stavningshjälpen


S T A T I S T I K

online | idag
denna vecka