Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe

November 2008


Tisdagen den 4 november| 22:00 | dimma, 4 grader | 6,5%

Har du gripits av den amerikanska valfebern? Sitter du uppe och valvakar i natt? Jag gör väl inte det, men inser att valresultatet kommer att ha ett stort inflytande på hur världsekonomin ska utvecklas i framtiden. Jag vet inte, och jag undrar om någon gör det, vilken av de två kandidaterna som kan vara den bästa för Amerika och för världen. Förmodligen är det så att det vore positivt om Obama vinner. Han är populär utomlands och om han blir den som vinner valet kan nog ekonomin ta ett litet glädjeskutt. Om man ser till börsen och aktiemarknaden här i Sverige så påverkas den starkt av vad som händer i USA. Stiger börserna där gör även den svenska börsen det och vice versa. Det blir spännande att sätta på TV:n i morgon och se hur det gått!

Kommer du ihåg mitt inlägg angående skumma mail med länk till Limbino.com? I dag kom det ett till från en annan nätbekant med exakt samma formulering som det förra. Passa dig för de mailen!!

Trots att vädret väl inte var så där väldigt trevlig, blev det vedkrossning på förmiddagen. Nej, jag ska inte beklaga mig alls, det var nästan helt vindstilla och jag går med på nästan vad för väder som helst, bara det inte blåser. Det var alltså ganska behagligt och nu är den stora grenhögen förvandlad till lagom långa vedbitar. Nu ska de grövsta av dem klyvas också, men det blir ett senare problem.

Fram emot lunchdags började solen bryta igenom dimmolnen och vi beslöt snabbt att Åke skulle köra på Klinte och ta en promenad med sin blinde kompis. Jag åkte med honom, för jag behövde köpa ett par nya promenadskor och nya stövlar. Igår, när vi var vid stranden, blev jag våt om ena foten trots att jag hade gummistövlar på mig och när jag kom hem fick jag se, att den ena stövlen spruckit ett långt stycke i bakkappan. Jag handlade det jag skulle ha och satte in grejorna i bilen och sedan gick jag hem. Det var en riktigt skön promenad, så i dag har jag verkligen fått frisk luft och kommer säkert att sova gott i natt, vilket jag för övrigt nästan alltid gör.

Prenumerera      
I N G R I D
Se hela min profil
Pensionär. Gift. Mamma. Mormor. Reslysten. Djurvän. Kattägare.


M I N A   B L O G G A R
GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senasteMina fnulbesökare
» Mer statistik om min sajt


Thérèse vikarierar för Pumita

Bloggtoppen.se

Weblog Commenting and Trackback by HaloScan.com [Valid RSS]

     Stavningshjälpen


S T A T I S T I K

online | idag
denna vecka