Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe
  Till bloggens startsida
November 2008


Onsdagen den 12 november| 13:30 | 9 grader

Igår fick jag den stora glädjen att få träffa ännu en av mina nätvänner. Det var Kerstin, alias Pellispricken, med make och hundar, som kom och hälsade på. De semestrar här på Gotland några dagar och efter att ha gjort norra delen av ön, skulle de nu söka sig söderut. Campingplatser, som är öppna det här tiden på året, är det inte så gott om, så de parkerade med sin husbil här på vår gård över natten. Igår hade vi ett förfärligt tråkigt väder igen med regn och hård vind. Jag hade tanke på dem när vädret blev så eländigt, men de tyckte inte att det var så farligt. Vi fick en trevlig eftermiddag och kväll och vi hade ju mycket att prata om. Det var så roligt att få träffa Kerstin, som jag haft kontakt med länge via nätet både genom hennes hemsida och blogg. Nu blir det ju ännu roligare att följa vad som händer på hennes sidor.

I dag är vädret lite bättre. Dagen började med solsken, men nu har det mulnat till igen. Vi har varit ute och åkt en sväng med våra gäster och visat dem omgivningarna här i Fröjel och i Klintehamn. Nu har de åkt vidare söderut och planerar att ta sig till Hoburgen för att få se på Hoburgsgubben. Och vi håller tummarna för att de ska få det trevligt de sista dagarna här på ön, så att slutintrycket blir positivt. För då kommer de ju kanske tillbaka!

En bild på hela familjen innan de åkte iväg igen.


Förra året den här dagen var rubriken: Första vintermorgonen.
Och så här såg det ut när jag tittade ut genom fönstret.

Det var riktigt kallt, -6 grader!

Prenumerera      
V Ä L K O M M E N  H I T!

INGRID heter jag och gården vi bor på heter STENSTUGU. Jag är gift med ÅKE och vi har tre barn, två barnbarn och två katter.
Jag har jobbat i jordbruket och som kontorist och nu använder jag en hel del av min tid till att försöka få min dator att göra som jag vill. Att fotografera är också ett av mina intressen.

SE HELA MIN PROFIL
...............................................


M I N A   B L O G G A R

GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senaste

...............................................

B L O G G V Ä N N E R
...............................................F N U L B E S Ö K
» Mer statistik om min sajt

...............................................

S T A T I S T I K

online | idag
denna vecka

...............................................