Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe
  Till bloggens startsida
November 2008


Lördagen den 15 november| 22:30 | Stjärnklart, 7 gr, blåsigt

Jag har en ledsen hund i huset. Carina och Bosse är i Visby för att fira Värme & Sanitets 60-årsjubileum. De åkte iväg eftermiddags och ska övernatta i Visby och Ludde ska bo här hos oss på Stenstugu under tiden. Det gillar han inte speciellt mycket. Han bara väntar och väntar på att matte och husse ska komma tillbaka.

Nu har vi varit ute en sista kvällsrunda och det kändes ju lite ovant, att vara ute och promenera så sent på kvällen, men det är månsken och alldeles stjärnklart, så det var inte helt oangenämt. En ficklampa hade vi med oss, så att vi skulle synas om det skulle komma några bilar. Nu har Ludde fått sitt kvällgodis och så får vi hoppas att han kommer till ro och kan sova i natt.

Och så hoppas jag naturligtvis på att det blir hyfsat väder i morgon så att vi kan få ta oss en förmiddagspromenad innan de kommer och hämtar honom.


Förra året den här dagen var rubriken:
Tycker du om snön?

Prenumerera      
V Ä L K O M M E N  H I T!

INGRID heter jag och gården vi bor på heter STENSTUGU. Jag är gift med ÅKE och vi har tre barn, två barnbarn och två katter.
Jag har jobbat i jordbruket och som kontorist och nu använder jag en hel del av min tid till att försöka få min dator att göra som jag vill. Att fotografera är också ett av mina intressen.

SE HELA MIN PROFIL
...............................................


M I N A   B L O G G A R

GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senaste

...............................................

B L O G G V Ä N N E R
...............................................F N U L B E S Ö K
» Mer statistik om min sajt

...............................................

S T A T I S T I K

online | idag
denna vecka

...............................................