Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe
  Till bloggens startsida
November 2008


Söndagen den 16 november 2008 | 19:30 | 4 grader

Igår kväll såg vi, i brist på annat, på Dansbandskampen. De första avsnitten tycker jag var ganska trevliga, men nu har jag tröttnat på det. Jag blir så utled på Peter Settmans "skojiga" sexskämt om Magnus Carlsson och hans sexuella läggning. Jag vet inte hur många gånger Settman lyckades klämma till med "sätta på" i olika sammanhang och så låtsas chockerad själv över vad han sagt. Hur mycket måste man tåla som homosexuell? Tänk om han vänt sig med samma ordval till t e x Anna. Då hade det säkert blivit folkstorm. Jag läste också att någon var förvånad över att Peter Settman ställer upp på att vara programledare för ett sådant här program, men det är väl inte så mycket att förvånas över, det är ju hans eget bolag Baluba som producerat programmet.

Reaktion och rubriker blev det i stället igår om Anna Morous skämt med Henrik i "Scotts". Vad sa du Anna? lyder rubriken till hennes skämt, som var riktigt oskyldigt. Vad är det man sätter fokus på egentligen? Anses det i stället ett bevis på att man är frigjord och inte har några fördomar när man sextrakasserar Magnus Carlsson? Igår kommenterades dessutom i direktsändning hans viktökning!


Ludde gillade inte mitt försök att få honom att sova i köket i natt. Han blev riktigt ledsen på mig, så jag blev tvungen att hämta honom och så fick han sova på golvet bredvid min säng i stället. På förmiddagen i dag var det riktigt soligt och fint, så vi tog oss en lång promenad och sedan kom Carina och Bosse och hämtade honom vid lunchtiden. Jag hoppas han inte fått några framtida men av vistelsen här.

Förra året den här dagen var rubriken:
Dramatisk morgon

Prenumerera      
V Ä L K O M M E N  H I T!

INGRID heter jag och gården vi bor på heter STENSTUGU. Jag är gift med ÅKE och vi har tre barn, två barnbarn och två katter.
Jag har jobbat i jordbruket och som kontorist och nu använder jag en hel del av min tid till att försöka få min dator att göra som jag vill. Att fotografera är också ett av mina intressen.

SE HELA MIN PROFIL
...............................................


M I N A   B L O G G A R

GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senaste

...............................................

B L O G G V Ä N N E R
...............................................F N U L B E S Ö K
» Mer statistik om min sajt

...............................................

S T A T I S T I K

online | idag
denna vecka

...............................................