Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe
  Till bloggens startsida
November 2008


Måndagen den 17 november 2008 | 10:30 | 2,6 grader

Hur ofta säger man inte rent slentrianmässigt när man skiljs åt och den andra parten ska köra bil - Kör nu försiktigt! - det är en fras, som egentligen borde vara helt onödig att säga. Alla vet att man ska köra försiktigt. Speciellt den här tiden på året är det riktigt lurigt, för det kan bli blixthalka precis när som helst. Jag var på besök hos Pimli.se och fick då läsa vad som hänt hennes syster nu i helgen. Läs inlägget och begrunda det noga och jag kan inte göra annat än citera Pia.

Var rädda om er i trafiken! Låt er inte luras till att köra fortare än ni egentligen tycker känns säkert! Strunta i om medtrafikanter tycker att ni är väglöss. Den här årstiden måste man ta det säkra före det osäkra. Vad spelar det för roll om man kommer hem en halvtimme senare? Bara man kommer hem.


Solen skiner idag och jag har just torkat trapporna och golv i vardagsrum och kök (det är därför jag sitter här, jag kan ju inte gå på de våta golven .) Fortsätter det fina vädret har jag två val i dag, antingen ska jag börja gräva trädgårdslandet eller också ska jag ta mig en promenad. Det återstår att se vad jag får lust till?

Läs gärna om hur det kan gå när man kör för fort:
Dramatisk morgon

Prenumerera      
V Ä L K O M M E N  H I T!

INGRID heter jag och gården vi bor på heter STENSTUGU. Jag är gift med ÅKE och vi har tre barn, två barnbarn och två katter.
Jag har jobbat i jordbruket och som kontorist och nu använder jag en hel del av min tid till att försöka få min dator att göra som jag vill. Att fotografera är också ett av mina intressen.

SE HELA MIN PROFIL
...............................................


M I N A   B L O G G A R

GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senaste

...............................................

B L O G G V Ä N N E R
...............................................F N U L B E S Ö K
» Mer statistik om min sajt

...............................................

S T A T I S T I K

online | idag
denna vecka

...............................................