Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe
  Till bloggens startsida
November 2008


Torsdagen den 27 november 2008 | 12:30 |

Tanken är att du var vecka skall reflektera över veckan som varit, och välja ett foto för att presentera din vecka. Det kan vara något personligt, en händelse (stor eller liten) eller något som genomsyrat hela veckan t.ex. en resa. Fotot skall självklart vara taget av dig och helst under den gångna veckan.

Snö och vinterväder är det som har präglat den här veckan på Gotland. Inställda skolbussturer, stängda skolor, stängda dagis och allmänt stora problem i trafiken har det varit. Och det är ju ett fenomen som ofta inträffar när den första snön faller och om den då kommer i samband med hård vind, blir det problem.

Igår började det emellertid att töa och i dag är den mesta snön borta. Var det här årets snö, enligt prognoser från norska och danska motsvarigheten till SMHI ska vi få en rekordvarm vinter??

Fler som är med i fotoutmaningen Torsdagsreflektion hittar du hos Trebarnsmamman

Prenumerera      Torsdagen den 27 november 2008 | 09:30 |

Visst är det roligt när språket utvecklas och ett av de nyaste orden är att sverka, vilket innebär att man klagar på något man inte är nöjd med. Naturligtvis är det Sverker Olofssons program Plus, som gett upphov till uttrycket. Igår sverkade han om bland annat Finarefs konsumentlån och det var ju lite roligt att jag tydligen inte var helt ute i mitt inlägg i tisdags.

I dag ser det ut att bli ganska hyfsat väder, nästan all snö är borta och gräsmattorna har blivit gröna igen. Maken ska ut med traktorn och luckra upp de snöhögar han skottade upp i början på veckan. Jag ska fortsätta med min köksstädning och putsa fösterna och sätta upp rena gardiner. Få se, det kanske blir en biltur till Hemse också senare i dag. Några julklappar ska inhandlas och så måste jag få hem en eller ett par flaskor glögg. Några kassar med julkorgar och annat smått och gott ska jag lämna in på Kupan också.

Så följer vi naturligtvis händelserna i Thailand och Bangkok med spänning. Gotlandsradion har tidigare haft kontakt med några gotlänningar som suttit på Bangkoks flygplats och som beskrivit situationen där. De försökte få tag i dem i morse också, men lyckades inte. Man får verkligen hoppas att situationen löser sig utan att folk ska behöva komma till skada.

Förra året den här dagen var rubriken:
Tisdagstema - Pynt och Vill sälja vin på sin gård

Prenumerera      
V Ä L K O M M E N  H I T!

INGRID heter jag och gården vi bor på heter STENSTUGU. Jag är gift med ÅKE och vi har tre barn, två barnbarn och två katter.
Jag har jobbat i jordbruket och som kontorist och nu använder jag en hel del av min tid till att försöka få min dator att göra som jag vill. Att fotografera är också ett av mina intressen.

SE HELA MIN PROFIL
...............................................


M I N A   B L O G G A R

GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senaste

...............................................

B L O G G V Ä N N E R
...............................................F N U L B E S Ö K
» Mer statistik om min sajt

...............................................

S T A T I S T I K

online | idag
denna vecka

...............................................