Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe
  Till bloggens startsida
December 2008


Söndagen den 7 december 2008 | 19:30 |

En tur till Endre har vi gjort i dag, för Åkes syster fyller år den 7 december. Det är ett fasligt fyllande här från början av september och fram till jul. En trevlig eftermiddag har vi haft med gott kaffe, kakor och tårta och trevligt umgänge med släktingar från olika håll.

Det verkar som om vi utsatts för sabotage av rävarna, för vi har fått bekymmer med vår utomhusjulbelysning. Häromdagen fungerade inte slingan till den ena busken och när jag undersökte det var sladden till den avbiten och/eller avsliten på två ställen. Förmodligen är det någon lekfull räv som varit i farten. Det är tacken det, för att vi ha matat dem, eller också hämnas de för att de inte får någon mat längre. Jag lyckades skarva ihop ändarna, snodde eltejp omkring dem och allt var frid och fröjd, men i morse var alla fyra buskarna utan ljus och jordfelsbrytaren hade löst ut.

Nu var det den stora kabeln det var ett hål på och det vågade jag mig inte på att göra något åt, så den fick Åke köra iväg till en elektriker med. Nu är den lagad och i morgon ska jag försöka göra någon habbavink och se om jag kan fästa ner sladdarna mot marken med ståltrådsklamrar. Bosse föreslog att vi skulle gräva ner dem, men det lockar väl inte direkt att ta fram spaden igen. Jag inbillar mig att det ska hjälpa att sladdarna sitter ordentligt ner mot marken så att eventuella rävar inte snubblar på dem.

Förra året den här dagen var rubriken:
Jag är en urusel shoppare

Prenumerera      
V Ä L K O M M E N  H I T!

INGRID heter jag och gården vi bor på heter STENSTUGU. Jag är gift med ÅKE och vi har tre barn, två barnbarn och två katter.
Jag har jobbat i jordbruket och som kontorist och nu använder jag en hel del av min tid till att försöka få min dator att göra som jag vill. Att fotografera är också ett av mina intressen.

SE HELA MIN PROFIL
...............................................


M I N A   B L O G G A R

GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senaste

...............................................

B L O G G V Ä N N E R
...............................................F N U L B E S Ö K
» Mer statistik om min sajt

...............................................

S T A T I S T I K

online | idag
denna vecka

...............................................