Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe
  Till bloggens startsida
December 2008


Måndagen den 8 december 2008 | 15:30 |

Varning för virusmail! Nu snurrar det runt en massa varningar för virusmail igen. Jag har fått virusvarningar från flera av mina vänner i dag, mail som skickas med hundratals öppna mailadresser! Att skicka ut sådana här varningar, där man uppmanas att skicka det vidare till alla kontakter man har i sin adressbok gör att mailservrarna överbelastas och det är precis det som avsändaren av de här varningar har haft som avsikt. I det här fallet kan man väl också utgå ifrån att avsändaren har för avsikt att skada Hallmarks. Det verkliga viruset är den ursprungliga avsändarens uppmaning att sända det vidare.

För vi blir rädda när vi får sådana här varningar och vi vill göra så gott vi kan och varna våra vänner, men det bästa man kan göra är att helt lugnt bortse från de här mailen och vara normalt försiktig med att öppna bifogade filer och klicka på obekanta länkar. Jag vet att de som sände det här till mig gjorde det av omtanke och vill tacka för det och hoppas att jag inte gjort någon ledsen genom att jag skriver det här!


Det här mailet kom i eftermiddag och det innehåller hundratals öppna mailadresser. Det jag visar är bara en liten del, det är minst lika många till.Chokladbröd, Uppåkra och Nötkakor
I morgon ska det kavlas och gräddas småbröd.

Nu regnar det igen!

Förra året den här dagen var rubriken:
Var är julstämningen?

Prenumerera      
V Ä L K O M M E N  H I T!

INGRID heter jag och gården vi bor på heter STENSTUGU. Jag är gift med ÅKE och vi har tre barn, två barnbarn och två katter.
Jag har jobbat i jordbruket och som kontorist och nu använder jag en hel del av min tid till att försöka få min dator att göra som jag vill. Att fotografera är också ett av mina intressen.

SE HELA MIN PROFIL
...............................................


M I N A   B L O G G A R

GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senaste

...............................................

B L O G G V Ä N N E R
...............................................F N U L B E S Ö K
» Mer statistik om min sajt

...............................................

S T A T I S T I K

online | idag
denna vecka

...............................................