Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe
  Till bloggens startsida
December 2008


Onsdagen den 10 december 2008 | 16:50 | 2° | 0,6%

Vi är nog många som har suttit och sett på utdelningen av Nobelprisen i dag och många är det nog också som kommer att följa festligheterna i kväll. Alternativa Nobelpris delas ut på skolor och arbetsplatser. På min förra arbetsplats delades ett pris ut den 10 december varje år till den som gjort årets bästa arbetsdokumentation. (Nej, jag lyckades aldrig erövra något pris.)

Och mitt i julförberedelserna och Nobelfestligheterna får jag läsa en rubrik i Kvällsposten: Kvinna på Servicehus låg död i sex veckor. Hur kan något sådant hända i ett Servicehus? Visserligen säger man att hon avsagt sig hjälp från personalen, men bor man på ett Servicehus inbillade jag mig i alla fall, att man har så mycket tillsyn så att det kollas upp att man lever.

Men det jag tycker är allra värst, är att hon var så ensam i världen, att ingen frågat efter henne på sex veckor. Hade inte posten börjat svämma över i brevlådan vet ingen hur länge det tagit innan hon hittades. Det blir med en lätt fadd smak i munnen, som jag kommer att sitta och spana på kungafamiljen i kväll.

Förra åren den här dagen skrev jag ingenting.

Prenumerera      
V Ä L K O M M E N  H I T!

INGRID heter jag och gården vi bor på heter STENSTUGU. Jag är gift med ÅKE och vi har tre barn, två barnbarn och två katter.
Jag har jobbat i jordbruket och som kontorist och nu använder jag en hel del av min tid till att försöka få min dator att göra som jag vill. Att fotografera är också ett av mina intressen.

SE HELA MIN PROFIL
...............................................


M I N A   B L O G G A R

GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senaste

...............................................

B L O G G V Ä N N E R
...............................................F N U L B E S Ö K
» Mer statistik om min sajt

...............................................

S T A T I S T I K

online | idag
denna vecka

...............................................