Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe
  Till bloggens startsida
December 2008


Söndagen den 14 december 2008 | 16:50 |

Igår var det ett riktigt frosseri i Luciafirande för vi började dagen med Luciamorgon i TV, hörde en massa Lucia- och julsånger på radion under dagen och avslutade med Luciahögtid i Fröjel kyrka på kvällen. Nu klarar man sig galant till nästa år.

I dag har vi varit på granjakt. Åke hade sett en häromdagen, som jag skulle godkänna, vilket jag inte gjorde. Den kunde man absolut inte ha i möblerade rum! Så vi for vidare till ett annat ställe och där hittade vi en som såg skaplig ut. Åke hade inte sågen med, så nu får vi verkligen hoppas att den finns kvar tills i morgon. Det är inte lätt att hitta granar i våra skogar och vi har så lågt i tak så det är knepigt att få tag i en gran som passar. Visst kan man köpa en av någon granförsäljare, men det är ju lite av en sport att hämta den direkt i skogen.

Vi går väl inte riktigt så våldsamt fram i skogarna, som i de här avsnitten ur Sunes Jul, men näst intill. Man brukar ju säga att gräset alltid är grönare på andra sidan staketet och på något konstigt sätt är det precis likadant med granarna.

Julgranen del 1

Julgranen del 2

Förra året den här dagen var rubriken:
Julpyntet är på plats

Prenumerera      
V Ä L K O M M E N  H I T!

INGRID heter jag och gården vi bor på heter STENSTUGU. Jag är gift med ÅKE och vi har tre barn, två barnbarn och två katter.
Jag har jobbat i jordbruket och som kontorist och nu använder jag en hel del av min tid till att försöka få min dator att göra som jag vill. Att fotografera är också ett av mina intressen.

SE HELA MIN PROFIL
...............................................


M I N A   B L O G G A R

GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senaste

...............................................

B L O G G V Ä N N E R
...............................................F N U L B E S Ö K
» Mer statistik om min sajt

...............................................

S T A T I S T I K

online | idag
denna vecka

...............................................