Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe
  Till bloggens startsida
December 2008


Lördagen den 20 december 2008 | 14:40 |

En riktigt grå och trist dag är det i dag och likadan var gårdagen. Jag måste säga att det är lite problem att få till den där riktiga julkänslan.

Igår var vi på Klinte och handlade den del av julmaten som man kan köpa i förväg. Jag hade tänkt få tag i något nytt att ha på mig till helgen också, men det är som vanligt helt hopplöst. Ibland känner jag mig som om jag vore vanskapt på något sätt, jag hittar aldrig något som passar. Och det finns väl ingen gång man är så ful, som när man står framför spegeln i provhytten. Nej, det blev inga nya kreationer, i stället köpte jag nya stolsdynor till köksstolarna och en ny matta att ha framför diskbänken.

När vi kom hem kollade jag posten och då hade jag fått ett julkort från en av mina gamla arbetskamrater och då fick jag sån lust att ringa och prata med henne. Det var ganska länge sedan vi hade kontakt senast, men vad gjorde det. Det var så himla roligt att prata med henne och att dessutom få veta att hon brukar vara här och läsa min dagbok, det var verkligen skojigt. Tack för en trevlig pratstund Harriet!!

I dag har det inte blivit mycket vettigt gjort. Jag har tvättat några maskiner, putsat några fönster på insidan och städat av. I kväll ska vi åka upp i Klinte kyrka och lyssna på en julkonsert, så får vi se om julkänslan kanske infinner sig.

Ha en riktigt fin fjärde advent!

Förra året den här dagen skrev jag ingenting och inte 2006 heller men 2005 var rubriken:
Förkylning

Prenumerera      
V Ä L K O M M E N  H I T!

INGRID heter jag och gården vi bor på heter STENSTUGU. Jag är gift med ÅKE och vi har tre barn, två barnbarn och två katter.
Jag har jobbat i jordbruket och som kontorist och nu använder jag en hel del av min tid till att försöka få min dator att göra som jag vill. Att fotografera är också ett av mina intressen.

SE HELA MIN PROFIL
...............................................


M I N A   B L O G G A R

GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senaste

...............................................

B L O G G V Ä N N E R
...............................................F N U L B E S Ö K
» Mer statistik om min sajt

...............................................

S T A T I S T I K

online | idag
denna vecka

...............................................