Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe
  Till bloggens startsida
December 2008


Söndagen den 28 december 2008 | 17:30 |

Att säga att det varit soligt i dag är väl att ta i, men solen har skymtat i alla fall och det har varit ordentligt ljust. På förmiddagen tog jag mig en promenad ner till stranden och det var så pass fruset, att det gick att ta sig fram även där det annars är stora surhål. Det var så underbart att få komma ut och röra på sig lite, solen värmde en liten aning och det var alldeles stilla. Nere vid stranden var det fullt av svanar, som stod och sökte mat med stjärtarna i vädret. De ser verkligen skojiga ut. Annars är det inte speciellt vackert längs strandlinjen nu. All sand och alla stenar är dolda av stora drivor av svart gegga. Östersjön mår inte speciellt bra, det är tydligt!

När jag kom hem var det dags för matlagning och eftermiddagen har jag tillbringat dels vid datorn och dels vid köksbordet med DN-kryss av olika sorter. Julaftonskrysset är klart och nu håller jag på med lördagskrysset. I kväll väntar ännu ett avsnitt av "Solens Mat" vilket jag verkligen kan rekommendera!

Förra året den här dagen skrev jag ingenting och inte 2006 heller, men 2005 var rubriken:
Mellandagar

Prenumerera      Söndagen den 28 december 2008 | 10:10 |

2008 avslutas med en triss i teman. Jag har nämligen tittat på alla tidigare veckoteman och valt ut tre av dem - och det är upp till var och en nu att välja ETT av alternativen som ni vill använda i er Fototriss. De ni kan välja bland är dessa: GENOM, TREKANTIGT och KROPPSDELAR

Mitt val blev TREKANTIGT

Fler som är med i Fototriss idag hittar du Här

Etikett: Fototriss

Prenumerera      
V Ä L K O M M E N  H I T!

INGRID heter jag och gården vi bor på heter STENSTUGU. Jag är gift med ÅKE och vi har tre barn, två barnbarn och två katter.
Jag har jobbat i jordbruket och som kontorist och nu använder jag en hel del av min tid till att försöka få min dator att göra som jag vill. Att fotografera är också ett av mina intressen.

SE HELA MIN PROFIL
...............................................


M I N A   B L O G G A R

GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senaste

...............................................

B L O G G V Ä N N E R
...............................................F N U L B E S Ö K
» Mer statistik om min sajt

...............................................

S T A T I S T I K

online | idag
denna vecka

...............................................