Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe
  Till bloggens startsida
Januari 2009


Lördagen den 3 januari 2009 | 15:00 | -2°

...jag ser det snöar, det var väl roligt hurra!
Nu blir det vinter, nu blir det vinter, som vi har önskat hurra!
Då tar vi kälkarna fram och vantarna på.
Och sen vi åker i backen, hej vad det ska gå!

Fast jag får väl erkänna att vi jublar måttligt över snön. Det där med kälkåkning har vi liksom vuxit ifrån, men vi gläder oss åt att barnen kan få tillfälle till vinteraktiviteter medan det ännu är jullov och visst är det trevligt med lite vitt på marken. Det är bara att hoppas att det inte blir för mycket snö och att det inte börjar blåsa. Maken har satt på snöskopan på traktorn för säkerhets skull, för just nu snöar det ganska kraftig.

De här mellandagarna blir det annars inte så mycket uträttat. Jag pysslar inomhus med sånt som ska till för att vi ska få mat i oss och rena kläder på oss. Granen står ännu grön och fin och barrar faktiskt ingenting, men ändå behövs det dammsugas av då och då. Maken har fullt upp med ved och eldning och så tar han sina dagliga inspektionsrundor med bilen. Och så måste vi ju fara på Klinte då och då för att fylla på förråden.

Ha en riktigt trevlig helg!

Förra året den här dagen var rubriken:
Tryffel - Det svarta guldet

Prenumerera      Lördagen den 3 januari 2009 | 10:00 |

Novemberutmaningen

Januarifrågan eller Januariutmaningen från Erika låter så här:

-Vill du vara med i månadens fråga eller bli utmanad en gång i månaden?
Ska jag fortsätta??? Eller ska jag lägga ner den?

Jag har inte varit med mer än ett par gånger, men har tyckt att det varit ett trevligt projekt. Det är kul med lite annat än alla fototeman som florerar och andra utmaningar med en massa mer eller mindre kluriga frågor, som man sedan ska skicka runt till sina bloggvänner.

När Erika ställer en fråga eller ger oss en utmaning är det roligt att fundera ut hur man ska kunna göra något intressant av den och kul att sedan surfa runt och se andras tolkning. Bra är det dessutom, att man själv kan välja när man vill göra den. Är det någon dag blogginspirationen tryter, så varför inte surfa in till Härligheten och kolla om månadens fråga/utmaning kan vara något att skriva om.

Etikett: Månadens fråga

Förra året den här dagen var rubriken:
Tryffel - Det svarta guldet

Prenumerera      
V Ä L K O M M E N  H I T!

INGRID heter jag och gården vi bor på heter STENSTUGU. Jag är gift med ÅKE och vi har tre barn, två barnbarn och två katter.
Jag har jobbat i jordbruket och som kontorist och nu använder jag en hel del av min tid till att försöka få min dator att göra som jag vill. Att fotografera är också ett av mina intressen.

SE HELA MIN PROFIL
...............................................


M I N A   B L O G G A R


E T I K E T T E R


GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senasteMail |Ingrid Levander © 2004-2008  | Sidan gjord i IE 1024x768 |