Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe
  Till bloggens startsida
Januari 2009


Söndagen den 4 januari 2009 | 13:00 | -7,5° (-15° kl 07.00)

.. och skidan hon slinter i bukter och finter, går bra, går bra! Och knutarna spraka, och medarna knaka, och isarna braka, hurra, hurra!

Så lyder texten till en av Zackarias Topelius visor. Tyvärr brakar isarna visst lite oroväckande mycket, för räddningstjänsten har fullt upp att plocka upp folk som har plurrat igenom isen. Men med den här kylan vi fått nu, ska väl isarna bli allt säkrare.

Vintern har verkligen slagit till den här helgen och i morse hade vi -15°, så det blev en faslig brådska att gå och sätta på elementen i salen och de andra rummen där värmen varit avstängd. Men otroligt vackert är det ute, alldeles stilla och soligt för det mesta med avbrott för en och annan liten lätt snöby. Träden är ännu fulla av snö och det är rena "Jenny Nyström", som Åke brukar säga.

Eftersom det inte är något fototriss i dag, så gör jag mig ett eget triss med några nytagna vinterbilder.

Igår var jag och hälsade på Astrids blogg och upptäckte då att hon givit mig en Proximidade-award. Tack Astrid! Jag har lagt till ditt namn i högerlisten under awarden.

Förra året den här dagen var rubriken:
Julgranen har åkt ut

Prenumerera      
V Ä L K O M M E N  H I T!

INGRID heter jag och gården vi bor på heter STENSTUGU. Jag är gift med ÅKE och vi har tre barn, två barnbarn och två katter.
Jag har jobbat i jordbruket och som kontorist och nu använder jag en hel del av min tid till att försöka få min dator att göra som jag vill. Att fotografera är också ett av mina intressen.

SE HELA MIN PROFIL
...............................................


M I N A   B L O G G A R


E T I K E T T E R


GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senasteMail |Ingrid Levander © 2004-2008  | Sidan gjord i IE 1024x768 |