Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe
  Till bloggens startsida
Januari 2009


Fredagen den 16 januari 2009 | 17:10 | -1°

I dag tog jag mig en promenad ner till Klintehamn efter lunch. Vädret lockar just inte till några uteaktiviteter, men man måste ju få lite frisk luft. Jag känner av min allergi och den blir inte bättre av att man är inne i stugvärmen hela dagarna. Dessutom hade jag planer på att ta årets första månadsbild.

Ett nytt motiv blir det i år. Jag tänker följa utvecklingen i den nyrenoverade parken i Klintehamn. Den har varit eftersatt i flera år, men nu har man rustat upp den. Motivmässigt kommer det väl inte att hända så mycket nu under vintern, men så är det ju den här tiden. Till våren får vi se hur anläggningen kommer att arta sig. Huset man ser i förgrunden är Donnerska huset, där biblioteket är inrymt.

Titta gärna in på FOTO/EFIT och kolla på Månadsbilden 2009, där finns fotot i ett större format!

I övrigt har väl inte så mycket hänt. Tvätt, städning och matlagning precis som vanligt, det är vad som gäller. Den här datorn börjar förresten bli väldigt seg och trött. Jag har liksom för mig att den är ny, men när jag tittade efter så är den faktiskt nästan 6 år gammal. Inte undra på att den verkar lite down ibland.

Sen vet jag inte vem det är som försöker bråka med mig, men Norton håller hela tiden på med sina varningar om attacker och intrång, nog kan man bli trött för mindre. Och det här tar ju kraft från datorn också, det märks minsann när något är på gång för då segar den väldigt. Är det någon som känner igen problemet?


Jag avslutar med ett gulligt tulpankort i dag också.

Tack Ulla-Britt


Förra året den här dagen var rubriken:
Utmanad av Doris

Prenumerera            
V Ä L K O M M E N  H I T!

INGRID heter jag och gården vi bor på heter STENSTUGU. Jag är gift med ÅKE och vi har tre barn, två barnbarn och två katter.
Jag har jobbat i jordbruket och som kontorist och nu använder jag en hel del av min tid till att försöka få min dator att göra som jag vill. Att fotografera är också ett av mina intressen.

SE HELA MIN PROFIL
...............................................


M I N A   B L O G G A R


E T I K E T T E R


GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senasteMail |Ingrid Levander © 2004-2008  | Sidan gjord i IE 1024x768 |