Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe
  Till bloggens startsida
Januari 2009


Fredagen den 30 januari 2009 | 15:10 |

Häromdagen fick jag en utmaning av Elonora. Jag skulle leta fram mapp nr 4 och där välja foto nr 4 och visa det. När jag går in på Mina Bilder och klickar på mapp nr 4 innehåller den foton från år 2006 och en undermapp för varje månad, så jag tog mapp nr 4 där också och foto nr 4 är det här:

Ett foto taget en sen eftermiddag i december 2006.

En annan utmaning har jag utsatt mig själv för. Jag letade efter ett billigt ekonomprogram med en aktieportföljfunktion (mitt gamla har gått ut och det går inte längre att uppdatera det) och hittade ett som jag laddade hem igår eftermiddag. Sen satt jag här sent på kvällen och försökte komma underfund med hur det fungerar. Man har 14 dagars gratis förfogande, sedan måste man betala en licens för att använda det. Så jag fortsatte i dag också, men när jag väl lagt in alla uppgifter bestämde jag mig för att det var inget för mig, så jag avregistrerade det igen. Så jag håller på när jag i stället kunde varit ute och hjälpt maken med vedklyvning!
Prenumerera            
V Ä L K O M M E N  H I T!

INGRID heter jag och gården vi bor på heter STENSTUGU. Jag är gift med ÅKE och vi har tre barn, två barnbarn och två katter.
Jag har jobbat i jordbruket och som kontorist och nu använder jag en hel del av min tid till att försöka få min dator att göra som jag vill. Att fotografera är också ett av mina intressen.

SE HELA MIN PROFIL
...............................................


M I N A   B L O G G A R


E T I K E T T E R


GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senaste