Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe

  Till bloggens startsida
Februari 2009


Söndagen den 1 februari 2009 | 22:20 | -3°,

Jag har blivit utmanad av Znogge och den utmaningen går ut på att man ska ta fram bild nr 6 ur mapp nr 6. Jag gjorde en sådan här utmaning häromdagen, men då gällde det leta fram bild nr 4 ur mapp nr 4 så det hindrar ju inte att jag är med den här gången också. Här kommer foto från mapp nr 6 där det finns foton från år 2008 ordnade månadsvis, mapp nr 6 där innehåller foton från januari månad och foto nr 6 är det här:


Fotot är taget den 13 januari och grannens lamm är fotomodeller.

Jag utmanar ingen speciell, utan det är fritt fram för den som känner för det att hänga på.

Prenumerera          Söndagen den 1 februari 2009 | 11:00 | -7°,

För tre månader sen var det premiär för temat Så här ser det ut där jag är idag och det var så kul att se alla era nytagna bilder från er omgivning i landets (och utlandets) alla hörn, att jag bestämde mig för att temat ska återkomma varje årstid. Förra gången var det senhöst, men nu är det vinter, så den här gången kanske det finns lite mer snö i landet? Om TV4's väderleksprognos stämmer ska det finnas sol på många håll i Sverige under söndag och i början av kommande vecka, så ta tillfället i akt och ta en fotopromenad och dokumentera hur det ser ut just där ni är.

Så här ser det ut vid Stenstugu idag, den här soliga och vackra söndagen. Jag har tagit fotona från samma ställe som förra gången.

Så här såg det ut förra gången det var det här temat.

Fler som är med i Fototriss idag hittar du Här

Etikett: Fototriss

Prenumerera