Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe

  Till bloggens startsida
Februari 2009


Söndagen den 8 februari 2009 | 15:50 | 3,5°

Efter gårdagens och förmiddagens mulna och dimmiga väder kom solen helt överraskande fram och jag kom osökt att tänka på Lena Nymans monolog "Lantlollan"

Igår fick jag sätta igång med den där uppskjutna fredagsstädningen, trots att det var lika uruselt städväder då som i fredags. Tydligen behövdes det, för jag lyckades röra upp så mycket damm, att jag fick ett präktigt allergianfall. Städningen fick fullföljas med en hand, för den andra var hela tiden upptagen av en näsduk. Det slutade med att jag fick ge mig och ta en tablett och då blev det genast bättre. För att bli av med de sista resterna av anfallet gick jag ut och tog en promenad. Det är skönt att få lite frisk luft även om vädret inte är så där väldigt lockande.

På kvällen såg vi på Melodifestivalen. Och vad ska man nu säga om den tillställningen? Petra Mede blev bara för mycket, låtarna var mediokra och röstning och regler ska vi bara inte tala om. Vilket tjat! Ring, ring, ring! Nu är det duell, ring, ring, ring! Och den där mystiska internationella kommittén. Nu är Caroline af Ugglas med både i andra chansen och i deras egen lilla tävling? Emilia och hennes låt gillade jag och Alcazar är alltid Alcazar, men resten?

I dag har jag varit en vända ner till stranden efter lunchen. Solsken och nästan blå himmel, då kan man ju inte bara sitta inne.

Prenumerera          Söndagen den 8 februari 2009 | 10:45 | 2,5°

Jag tänkte att vi skulle föra in ytterligare en dimension i Fototriss, för nu är det premiär för luktfoto! Det tema som gäller för denna vecka är DOFT/LUKT. Med dina bilder vill jag att du ska förmedla doftintryck till dina besökare. Väldoftande eller illaluktande - eller både och. Skriv gärna några rader om respektive doftbild, för att ytterligare förstärka känslan av doften eller lukten och så kan besökarna se om de förstått vilka luktintryck du vill förmedla med dina bilder.

Var så goda här kommer en presentation av min väldoftande söndagsmorgon!

Doften av nybryggt morgonkaffe, den är ett måste för att man ska vakna.

Finns det någon mer aromatiskt än doften av en nyskalad mandarin?

Efter frukosten blev det en vända i badrummet för att även jag skulle bli väldoftande. Ett varmt gott bad med syrendoftande badsalt och sedan diverse preparat och jag doftar ljuvligt.

Fler som är med i Fototriss idag hittar du Här

Etikett: Fototriss

Prenumerera