Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe

  Till bloggens startsida

Februari 2009


Måndagen den 16 februari 2009 | 15:50 |

Idag var det dags för månadsbilden, så då måste vi åka en vända på Klinte, eftersom årets bild är från den nyrenoverade parken där. Egentligen hade jag funderingar på att gå hem, men det är så ruskigt halt på vägen, så jag avstod. Även om man har dubbar under stövlarna rappar man till ibland och det är så obehagligt. Nu är i alla fall månadsbilden uppdaterad och du hittar den på sidan Foto/Efit


~~~~~~~~ ~~~~~~~~Måndagen den 16 februari 2009 | 12:50 |

  1. Hur ofta kontrollerar du hur mycket klockan är?
  2. Är du tidig, punktlig eller ständigt sen?
  3. Är du högerhänt och har klockan på vänster hand eller tvärtom? Eller har du den någon annanstans?
Mina svar:

  1. Jag kollar inte klockan speciellt ofta. När jag misstänker att det börjar bli dags att laga mat eller om det är något TV-program jag vill passa, måste jag ju titta efter, annars lever jag nästan utan tid.
  2. Jag är nog ganska punktlig, men jag är hellre lite för tidig än sen.
  3. Jag är högerhänt och har klockan på vänster arm.

Har du lust att vara med, titta in HÄR

Etikett: Tre i veckan


~~~~~~~~ ~~~~~~~~Måndagen den 16 februari 2009 | 10:00 | -1,5°

Söndagen blev en dag med dramatik av olika slag. Tidigt på söndagsmorgonen greps två 17-åringar i Klintehamn av polisen för mordförsök. De hade då knivstuckit en 20-åring, som nu vårdas på Visby lasarett, svårt skadad. Det är alldeles förfärligt och hemskt tragiskt att sånt här händer. Nog var vi oroliga när våra ungdomar var ute på kvällar och nätter, men att de skulle kunna bli knivskurna? Nej, det hade man ju ingen som helst tanke på. Jag är verkligen tacksam för att jag inte har några tonåringar idag, för hu vad hemskt att veta att sånt här kan hända, även i lilla Klintehamn!

Årets första avåkning här vid Stenstugu inträffade igår kväll. Det är väldigt halt och spårigt på vägen och i kurvan här vid oss brukar det vara dikeskörningar varje vinter. Vid 20-tiden ringde en förtvivlad kvinna och vill ha hjälp att dra upp sin bil. Den hade gått av vägen och in i åkern mitt emot vår gård. Det var ju så mörkt att man inte kunde se något, men grannen, på vars åker hon stod, ryckte ut med sin traktor för att dra upp henne. Men det visade sig att bilen inte var värre tilltygad än att det gick att köra med den över åkern och så kunde hon ta sig därifrån på egen hand.


~~~~~~~~ ~~~~~~~~