Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe

  Till bloggens startsida

Februari 2009


Tisdagen den 17 februari 2009 | 21:50 | -2,5°

Den här fick jag just i mailboxen från Doris, ganska fyndig, heller hur?

................................................................................

Idag har vi varit i Visby igen. Åke skulle på Ortopedverkstaden för att prova ut sina nya skor och fotbäddar. Han ska få ett par promenadskor och ett par sandaler för inne- och sommarbruk. Väglaget var inte speciellt trevligt och precis när vi skulle åka fick vi höra att en lastbil halkat i diket på vägen till Hemse. Det är så isigt och spårigt på vägarna så det är jättejobbigt att köra. Sandningsbilarna går hela tiden, men sanden blåser ju bort med en gång i och med att det inte är något salt i den. Vi tog oss i alla fall lyckligt både dit och hem.

I morgon ska jag till Hemse och jobba på Kupan, men då slipper jag köra. För jag åker med en av de andra som också ska dit.

~~~~~~~~ ~~~~~~~~Tisdagen den 17 februari 2009 | 09:50 | -2,2°

Veckans tema är handgjord. Vad har ni för handgjort att fotografera?

I ett sån här gammal bondgård finns det mycket som är handgjort och jag funderade ett bra tag på vad jag skulle välja, något riktigt gammalt eller något nyare? Till slut bestämde jag mig för något jag gjort delvis själv.


Raggsockor stickade av ull från Luddes päls

Ludde är en keeshond (det stavas så) och Carina samlar all hans ull när hon borstar honom och sedan har de en bekant som tvättar ullen och sedan kardar och spinner den. Sen har jag stickat vantar till Carina och så de här strumporna som, Åke använder i gummistövlarna. Strumporna är riktigt varma och goda och väldigt mjuka. Och varma strumpor kan behövas nu för i morse visade "gradstukken" på -11°.

Fler som är med i Tisdagstema i dag hittar du här.

Etikett: Tisdagstema


~~~~~~~~ ~~~~~~~~