DAGENS RAPPORT FRÅN STENSTUGU
V Ä L K O M M E N

Ingrid heter jag och jag är gift med Åke. Gården vi bor på heter Stenstugu.
SE HELA MIN PROFIL
......................................

K O M M E N T A R E R
De 8 senaste
......................................  Till bloggens startsida

Februari 2009


Torsdagen den 26 februari 2009 | 13:40 |

Igår kväll fick jag ett mail från en Karen Olsen, som skriver:

Kære webmaster,

Som senior reklamerådgiver hos Promotion-Time, vil jeg gerne præsentere dig for nogle af vores klienter, som er interesserede i at reklamere på din hjemmeside dagbok.stenstugu.com.
Hvis du placerer vores klients reklame på din webside, vil vi tilbyde dig en fast månedlig betaling, der vi betaler 3 måneder forud.
Promotion-Time har for nylig lanceret en kampagne til fordel for vore høj-profil kunder. Som en af de førende mediebureau, søger vi kvalitet annonceringsplads til vore klienters behov.

Venlige Hilsener
Karen Olsen
Senior Reklamerådgiver

Är det fler som har fått det här mailet? För inte kan jag väl tro att just min lilla obetydliga dagbok med sina 50-60 besökare om dagen, kan vara så intressant att visa reklam på? Jag har tidigare haft GoggleAds både här och på startsidan, men tagit bort den. Inga pengar blir det av den och den gör bara att sidan laddar långsammare. Jag har Googlat lite på det här företagsnamnet, Promotion-time.com, men hittar just ingenting som säger mig något. Jo, det framgår att det är flera som fått ett sånt här mail. Jag tycker att det här luktar skunk! Undrar vad det är man ska göra reklam för?

Förmiddagens vackra solsken har förbytts i mera normalt mulet väder. Jag har just kokt och pressat potatis och skurit och stekt en massa kött och lök. Ikväll ska det bli kroppkakor!

~~~~~~~~ ~~~~~~~~Torsdagen den 26 februari 2009 | 09:20 |

Jag tänkte först sälla mig till skaran av alla som hyllar Victoria och gläds åt förlovning och kommande bröllop, men jag måste säga att det börjar stå mig upp i halsen. Hur kan det vara ett så enormt intresse för det här? Förlängda nyhetssändningar på TV som förskjuter övriga program och så tidningarnas skriverier. DN hade 16 sidor igår, som enbart handlade om det här!

Idag skiner solen så vackert och snön börjar smälta undan. Det här fotot tog jag nu på morgonen och gläds åt att snön nu börjar smälta bort igen.


Kan det vara våren som är på gång?

Förra vintern/våren började jag redovisa vårtecken redan vecka 5. Då hittade jag en liten tapper vintergäck i trädgården och sen kom vårtecknen slag i slag. Det är med andra ord nästan en månad senare i år. Men från och med nu ska jag försöka redovisa ett vårtecken varje vecka.

Fler som är med i den här fotoutmaningen hittar du hos Trebarnsmamman

~~~~~~~~ ~~~~~~~~«Mars 2009»
TiOnToFr
      01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
GoogleA R K I V E T

......................................


V Ä L J    M U S I K
Hitta dina favoritlåtar.


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

......................................

bloglovinE T I K E T T E RM I N A   B L O G G A R


Tack Pysen!


Tack Pysen!
Tack Annette!
Tack Ulla-Britt!


Tack Reneth!


Tack Doris!

Tack Maggan!
Tack Lena!


Tack Eleonora!


Tack Eleonora!
Tack Susanne!
Tack Astrid!


Tack Benita!


Tack Gunnar!
Tack Ia!
Tack Frukostflingan!


Tack Eleonora!

Syftet med utmärkelsen är att sända lite kärlek till de kvinnor som gör din dag, som lär dig nya saker och som lever sina liv fulla av generositet och glädje!
Tack Annette!

Tack Astrid!


Tack Bettan!
Tack också till Annifey!


Tack Elisabeth


Tack Ulla-Britt!

......................................

Stavningshjälpen

[Valid RSS]

Weblog Commenting and Trackback by HaloScan.comHär har du min mailadress | Ingrid Levander © 2004-2009  | Sidan gjord i IE 1024x768 | | Page Rank Check
online | idag | denna vecka | totalt