Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe

Oktober 2008


Onsdagen den 29 oktober 2008 | 22:00 | 3 grader | 6,0%

Ännu är det ett tag kvar till jul, men när man tittar i tidningarna är det massor av annonser om julbord och juldekorationer och julklappar. I brevlådan dimper det ner den ena julkatalogen efter den andra och man känner stressen komma smygande så sakta. Jag har startat årets julförberedelser genom att ladda upp årets julsida. Det är kanske lite tidigt att lägga ut den nya julsidan redan nu, men det är ju lite pyssel med den och den finns inte kvar längre än till Tjugondag Knut. Officiellt öppnar jag annars sidan den 1 november, men ni som läser det här får tjuvkika ett par dagar i förväg.

Julkalendern är klar att tas i bruk den 30/11, som ju är första advent i år. Det är ganska länge sedan jag gjorde kalendern, som också i år innehåller frågor, och igår skulle jag gå igenom den lite igen och då upptäckte jag att jag aldrig noterat svaren på de där frågorna. Det var i och för sig kanske bra, för nu får jag försöka leta fram dem själv och ser då om det är något som eventuellt behöver ändras.

Dagens städning, som jag så käckt annonserade ut i morse, gick det inte så bra med, för det började regna. Som tur var så höll regnet inte på så länge så jag fick putsa fönsterna i alla fall, men hur de ser ut när solen tittar fram igen det visar sig. Jag kanske får göra om det! Nu är det gjort i alla fall och gardinerna är tvättade och uppsatta igen. Nu är det bara den stora mattan som ska på plats, men jag tänkte att jag skulle se om det blir så mycket uppehållsväder i morgon så att jag kan få hänga ut den på vädring, om det inte går att göra det, så får jag väl bara dammsuga den som vanligt.

Jag undrar om det blir frost i natt??

Förra året den här dagen var rubriken:
Skillnad på folk och folk

Prenumerera      
I N G R I D
Se hela min profil
Pensionär. Gift. Mamma. Mormor. Reslysten. Djurvän. Kattägare.


M I N A   B L O G G A R
GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senasteMina fnulbesökare
» Mer statistik om min sajt


Thérèse vikarierar för Pumita

Bloggtoppen.se

Weblog Commenting and Trackback by HaloScan.com [Valid RSS]

     Stavningshjälpen


S T A T I S T I K

online | idag
denna vecka