Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe

Oktober 2008


Fredagen den 31 oktober 2008 | 17:00 | 4 grader | -0,7%

I dag har det varit ett riktigt ruskväder med blåst och regn. I morse pratade vädergubben om att det skulle kunna bli någon snöby här på västra sidan av Gotland, men ännu har ingen snö synts till. Nu är den här månaden slut och i morgon går vi in i november, årets gråaste, mörkaste och tråkigaste månad. Det är bara att hoppas att den kan överraska med en och annan fin dag.

Vi var en sväng till Hemse på förmiddagen i dag, för Åke skulle med motorsågen på service, och det var riktigt otrevligt att köra. Det var massor av vatten på vägen, så man fick köra sakta för att inte riskera vattenplaning. Nu får man hålla tummarna för att det klarnar upp och blir någorlunda hyfsat till morgondagen. Det är inte bara svenskar som gillar att gegga ner sig, utan det kommer folk långväga ifrån, för det tvivelaktiga nöjet att köra motorcykel i lervälling.

Islänningar på Gotland Grand National 2007

En trevlig och glad Halloween och en skön och vacker Allhelgonahelg önskar jag dig. Själva ska vi inte göra något särskilt, men i morgon åker vi en sväng när det mörknar fram mot kvällen och ser på alla ljus som brinner på kyrkogårdarna.

Förra året den här dagen var rubriken:
Glad Halloween

Prenumerera      
I N G R I D
Se hela min profil
Pensionär. Gift. Mamma. Mormor. Reslysten. Djurvän. Kattägare.


M I N A   B L O G G A R
GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senasteMina fnulbesökare
» Mer statistik om min sajt


Thérèse vikarierar för Pumita

Bloggtoppen.se

Weblog Commenting and Trackback by HaloScan.com [Valid RSS]

     Stavningshjälpen


S T A T I S T I K

online | idag
denna vecka