Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe
  Till bloggens startsida
Januari 2009


Måndagen den 12 januari 2009 | 19:00 | 4° blåsigt

Fler bilder Utan Ord hittar du i dag hos Pumita

Etikett: Utan Ord

Prenumerera      
Måndagen den 12 januari 2009 | 16:00 | 4°, blåsigt

Så är helgerna slut för den här gången och nu är det oxveckor som tar vid. I år infaller påsken i början av april, påskafton är den 11 april, så det blir att kämpa på i 12 veckor innan det blir några helgdagar igen. För oss "daglediga" spelar det i och för sig inte någon större roll, men för den delen av befolkningen som arbetar kan det väl kanske bli jobbigt, men de får väl tänka tillbaka på en julhelg med många klämdagar och möjlighet till extraledighet.

Känner du till uttrycket oxveckor? Det är perioden från trettonhelgen fram till och med fettisdagen, som enligt gammal tradition kallas så. Men det kanske finns andra uttryck för den här perioden på året?

Igår gjorde vi inte något speciellt. Åke såg på TV och läste och jag satt här vid datorn och pysslade. Eva ville ha några förändringar på Villa Citrus´s hemsida inför den nya säsongen.

I dag har Åke varit i skogen och jag har plockat bort julen. Egentligen borde jag ju gått ut ett tag, men det har varit så båsigt och grått, så lusten infann sig inte. Hoppas det blir lite bättre väder i morgon.

Förra året den här dagen skrev jag ingenting och inte 2007 heller, men 2006 var rubriken:
Äntligen torsdag!

Prenumerera      

V Ä L K O M M E N  H I T!

INGRID heter jag och gården vi bor på heter STENSTUGU. Jag är gift med ÅKE och vi har tre barn, två barnbarn och två katter.
Jag har jobbat i jordbruket och som kontorist och nu använder jag en hel del av min tid till att försöka få min dator att göra som jag vill. Att fotografera är också ett av mina intressen.

SE HELA MIN PROFIL
...............................................


M I N A   B L O G G A R


E T I K E T T E R


GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senasteMail |Ingrid Levander © 2004-2008  | Sidan gjord i IE 1024x768 |