Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas. /Goethe
  Till bloggens startsida
Januari 2009


Måndagen den 26 januari 2009 | 15:10 |

Nu är det vardag igen efter en intensiv helg. Jag har för ovanlighetens skull sovit ganska dåligt inatt. Jag vaknade av att jag nös och var tvungen att gå upp och hämta en näsduk och sen var det varmt och allmänt obekvämt i sängen. Jag trodde nästan att jag var på väg att bli dålig, att jag fått storsnäu, men det var nog ett vanligt allergianfall, för jag somnade om och vaknade ganska pigg.

I dag har jag, förutom det vanliga hushållsjobbet, tagit vara på lite tvätt. Jag hade en fundering på att ta en promenad efter lunch, men ställde in den när jag var ute och hämtade in posten. Det var inte trevligt ute! Åke håller på med vedkrossning, han tycker att vädret är alldeles utmärkt.

På tal om storsnäu, brukar du titta efter vilket dagens gotländska ord är? Nu har jag lagt en länk till allnakku där det finns förklaringar till orden, ifall du inte kan lista ut vad de betyder.


Kom ihåg!

  1. De säger att elefanter aldrig glömmer. Skulle du säga att du har ett minne som en elefant eller en mygga?
  2. Vad för något har du otroligt lätta att komma ihåg?
  3. Vad för något har du alltid stora svårigheter att komma ihåg?
Mina svar:

  1. Vad är det som säger att en mygga har dåligt minne? Om vi ska hålla oss på djurnivå, så har jag nog ett minne som en större hund.
  2. Inte något speciellt faktiskt.
  3. Jag har ett dåligt minne för ansikten och det är jättetråkigt. Folk kan ju tro att man är stöddig när man inte känner igen dem. Därför hälsar jag till exempel på alla som nickar eller hejar, även om jag inte vet vilka de är.

Har du lust att vara med, titta in HÄR

Etikett: Tre i veckan


Fler bilder Utan Ord hittar du i dag hos Pumita

Etikett: Utan Ord

Prenumerera          
V Ä L K O M M E N  H I T!

INGRID heter jag och gården vi bor på heter STENSTUGU. Jag är gift med ÅKE och vi har tre barn, två barnbarn och två katter.
Jag har jobbat i jordbruket och som kontorist och nu använder jag en hel del av min tid till att försöka få min dator att göra som jag vill. Att fotografera är också ett av mina intressen.

SE HELA MIN PROFIL
...............................................


M I N A   B L O G G A R


E T I K E T T E R


GoogleK O M M E N T A R E R
De 8 senasteMail |Ingrid Levander © 2004-2008  | Sidan gjord i IE 1024x768 |