DAGENS RAPPORT FRÅN STENSTUGU
V Ä L K O M M E N

Ingrid heter jag och jag är gift med Åke. Gården vi bor på heter Stenstugu.
SE HELA MIN PROFIL
......................................

K O M M E N T A R E R
De 8 senaste
......................................  Till bloggens startsidaFredagen den 13 mars 2009 | 10:10 |

En riktigt grå och kulen dag är det idag, men det har utlovats vår till helgen, så då får man väl lita på det. Idag är det ju ännu en av de här ruskiga dagarna som maken fruktar. Han lider av paraskavedekatriafobi och i år kommer ju fredagen den 13 slag i slag. Nu inträffar det inte förrän i november, som tur är.

Igår var jag på Kupan i Hemse och jobbade. Det var rätt många kunder och det kom in duktigt med pengar i kassan. Bra kläder fick vi in också. Det märks att folk börjat städa i garderober och skåp nu till våren. En del av det vi fick in var i så gott skick att det bara var att plocka upp ur kassarna och hänga upp på galgar, prissätta och hänga ut i butiken. Då är det riktigt roligt! Men nu verkar det som om det inte blir så många gånger till i Hemse. Vi är bara tre stycken från Fröjel, som är där och jobbar och nu ska två av dem sluta, så då slutar jag också. Ensam kan jag ju inte vara där. Vi får se om jag hittar på något annat att göra. Det finns en Kupa i Klintehamn också och även om de inte har någon försäljning där, så kanske de behöver hjälp på något sätt.

................................................................................

Ny blogg på gång

Jag har några funderingar på att lägga ner den här "egentillverkade" bloggen. Det tar väldigt lång tid att få till alla dokument, arkivering, XML-mall mm mm. Våren och sommaren är snart här och jag längtar efter att bara kunna logga in och skriva några rader när jag känner för det. One.com har en blogg som inte har speciellt många funktioner, den är enkel, men trevlig att jobba med. Jag ska nog köra dubbelt ett tag och se om jag kommer överens med den.

Titta gärna in och kolla, titeln blir densamma Dagens rapport från Stenstugu. Kom gärna med synpunkter! Kommer du att sakna all "krimskrams" som jag har med på "min egen" blogg, jag tänker närmast på innehållet i vänster/högerlisterna, eller är det bättre att jag lägger krutet på att skriva oftare och intressantare inlägg?


~~~~~~~~ ~~~~~~~~
«Mars 2009»
TiOnToFr
      01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
GoogleA R K I V E T

......................................


V Ä L J    M U S I K
Hitta dina favoritlåtar.


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

......................................

bloglovinE T I K E T T E RM I N A   B L O G G A R


Tack Pysen!


Tack Pysen!
Tack Annette!
Tack Ulla-Britt!


Tack Reneth!


Tack Doris!

Tack Maggan!
Tack Lena!


Tack Eleonora!


Tack Eleonora!
Tack Susanne!
Tack Astrid!


Tack Benita!


Tack Gunnar!
Tack Ia!
Tack Frukostflingan!


Tack Eleonora!

Syftet med utmärkelsen är att sända lite kärlek till de kvinnor som gör din dag, som lär dig nya saker och som lever sina liv fulla av generositet och glädje!
Tack Annette!

Tack Astrid!


Tack Bettan!
Tack också till Annifey!


Tack Elisabeth


Tack Ulla-Britt!

......................................

Stavningshjälpen

[Valid RSS]

Weblog Commenting and Trackback by HaloScan.comHär har du min mailadress | Ingrid Levander © 2004-2009  | Sidan gjord i IE 1024x768 | | Page Rank Check
online | idag | denna vecka | totalt